Nieuws
 • Petitie Bloemendaal moet blijven! Petition Garden Centre Bloemendaal must stay!

  Petitie Bloemendaal moet blijven! Petition Garden Centre Bloemendaal must stay!

  Deze tekst hangt op de deur van het tuin centrum bloemendaal.   Tuincentrum Bloemendaal moet blijven! Theo Kraan, woonachtig aan de Waalsdorperlaan, is een handtekeningenactie gestart op https://tuincentrumbloemendaalmoetblijven.petities.nl/ met als doel het Tuincentrum Bloemendaal te behouden op de plek waar het nu is. Zoals bekend wil de gemeente Wassenaar, vanwege de bouw van de Amerikaanse Ambassade,...Meer »
 • Experiment vrijwillige vuurwerkvrije zones

  Experiment vrijwillige vuurwerkvrije zones

  Experiment vrijwillige vuurwerkvrije zones Tijdens de jaarwisseling begint de gemeente Den Haag een proef met vrijwillige vuurwerkvrije zones in stadsdeel Scheveningen. Bewoners in dit stadsdeel kunnen zelf hun straat, pleintje of speeltuin vuurwerkvrij verklaren. Ook handhaven de bewoners zelf. De gemeente faciliteert de bewoners met borden die de zone markeren. Is dit een idee voor...Meer »
 • Bestemmingsplan ter inzage – New development plan for Marlot

  Bestemmingsplan ter inzage – New development plan for Marlot

  Met ingang van 31 oktober 2017 wordt het vastgestelde bestemmingsplan Marlot – Reigersbergen gedurende een termijn van 6 weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt: – op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl waar het bestemmingsplan Marlot – Reigersbergen te vinden is onder planID:  NL.IMRO.0518.BP0311GMarlotReig-50VA; – op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen...Meer »
 • Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan!

  Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan!

  Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan! Na de Algemene Leden Vergadering van de vereniging Marlot op 14 maart jl hebben de aanwezige leden kunnen genieten van een met vele prachtige foto’s omlijste lezing door de heer Bert Griffioen van Griffioen Green to Colour.com over mogelijkheden voor een mooie groene bloeiende èn onderhoudsarme...Meer »
 • 25 maart Open Dag Tennispark Marlot

  25 maart Open Dag Tennispark Marlot

  Zaterdag 25 maart as opent Tennispark Marlot haar banen voor jong en oud. Tussen 12 en 17 uur is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan diverse gratis inlooplessen en vele andere leuke activiteiten die we in samenwerking met Burgersdijk tennis gaan verzorgen. Voor deelname is sportkleding gewenst, leen rackets zijn aanwezig. Snelle...Meer »