Nieuws
 • Petitie Bloemendaal moet blijven! Petition Garden Centre Bloemendaal must stay!

  Petitie Bloemendaal moet blijven! Petition Garden Centre Bloemendaal must stay!

  Deze tekst hangt op de deur van het tuin centrum bloemendaal.   Tuincentrum Bloemendaal moet blijven! Theo Kraan, woonachtig aan de Waalsdorperlaan, is een handtekeningenactie gestart op https://tuincentrumbloemendaalmoetblijven.petities.nl/ met als doel het Tuincentrum Bloemendaal te behouden op de plek waar het nu is. Zoals bekend wil de gemeente Wassenaar, vanwege de bouw van de Amerikaanse Ambassade,...Meer »
 • Enquete vuurwerk tijdens jaarwisseling – Fireworks survey

  Enquete vuurwerk tijdens jaarwisseling – Fireworks survey

  Enquete vuurwerk tijdens jaarwisseling – Fireworks survey De Haagse burgemeester Pauline Krikke wil weten wat inwoners vinden van het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling – New mayor of The Hague, Pauline Krikke, is interested in your opinion on fireworks on New Years’ Eve. Elk jaar zorgt dit onderwerp voor discussies op straat, in de...Meer »
 • Bestemmingsplan ter inzage – New development plan for Marlot

  Bestemmingsplan ter inzage – New development plan for Marlot

  BESTEMMINGSPLAN – Inloopbijeenkomst maandag 26 juni 2017 van 17.00-19.00 in Hotel Van der Valk Wassenaar De Bijhorst, Zijdeweg, Wassenaar. Information evening on this subject is on Monday 26/6 from 17.00-19.00 hrs. Ontwerp Het ontwerp-bestemmingsplan Marlot – Reigersbergen wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 26 mei...Meer »
 • Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan!

  Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan!

  Een groene en bloeiende onderhoudsarme tuin: ja, dat kan! Na de Algemene Leden Vergadering van de vereniging Marlot op 14 maart jl hebben de aanwezige leden kunnen genieten van een met vele prachtige foto’s omlijste lezing door de heer Bert Griffioen van Griffioen Green to Colour.com over mogelijkheden voor een mooie groene bloeiende èn onderhoudsarme...Meer »
 • 25 maart Open Dag Tennispark Marlot

  25 maart Open Dag Tennispark Marlot

  Zaterdag 25 maart as opent Tennispark Marlot haar banen voor jong en oud. Tussen 12 en 17 uur is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan diverse gratis inlooplessen en vele andere leuke activiteiten die we in samenwerking met Burgersdijk tennis gaan verzorgen. Voor deelname is sportkleding gewenst, leen rackets zijn aanwezig. Snelle...Meer »