Royal Ten op 28 Mei in Marlot

VERKEERSMAATREGELEN BEZUIDENHOUT EN MARLOT
OP ZONDAG 28 MEI 2017
Zondag 28 mei a.s. wordt door de atletiekvereniging The Hague Road Runners voor de 21e keer de wedstrijd “The Royal Ten” georganiseerd over 3 afstanden. Alle afstanden starten en finishen op de Prinses Beatrixlaan voor het Sdu- gebouw. De Prinses Beatrixlaan zal hierdoor tussen 08:00 en 18:00 uur richting centrum zijn afgesloten. Voor deze wedstrijd is een vergunning verkregen van de Gemeente Den Haag. Om de lopers een verkeersvrije doorgang te verlenen is in overleg met de politie Haaglanden een aantal verkeersmaatregelen getroffen.
Verkeer uit de wijk Bezuidenhout-West kan via de J.P. Coenstraat tijdens het evenement alleen rechtsaf of rechtdoor.

Marlot
Een aantal straten in Marlot is tussen 14:00 uur en 15:30 uur voor het verkeer afgesloten t.w.: de Hofzichtlaan, Hoogwerflaan, Zuidwerflaan en de parallelweg van de Bezuidenhoutseweg vanaf de Zuidwerflaan tot de Hofzichtlaan. Hierdoor is het gedurende deze tijd beperkt mogelijk om de wijk Marlot in en uit te rijden.
De Bezuidenhoutseweg is tussen 13:45 en 15:45 uur vanaf de C. Reinierszkade tot aan de Hofzichtlaan in beide richtingen gesloten.

TRAFFIC MEASURES BEZUIDENHOUT AND MARLOT ON  SUNDAY 28 MAY 2017

On Sunday 28 May, athletics club The Hague Road Runners organises the running race “The Royal Ten” for the 21st time. All three distances start and finish in front of the Sdu building on the Prinses Beatrixlaan, which will therefore be closed to all traffic in the direction to the city centre from 8 am to 6 pm. The City of The Hague issued a permit for this race and in order to provide the runners with a traffic-free passage, a number of traffic measures were taken in close consultation with the Haaglanden police force.

Marlot

The following streets in Marlot are closed to all traffic between 2:00 pm and 3:30 pm: Hofzichtlaan, Hoogwerflaan, Zuidwerflaan and the road parallel to Bezuidenhoutseweg between Zuidwerflaan and Hofzichtlaan. During this time there are limited possibilities to enter and leave the Marlot area.

Through this information letter we are trying to limit the inconvenience for you and we are asking your cooperation to make this athletics event successful. We appreciate your understanding in this matter and we hope that you will cheer the athletes on.

We apologise for any inconvenience this event may cause you. Further information on abovementioned traffic measures can also be found on http://www.sduroyalten.nl/informatie/verkeersomleiding

With kind regards,

The Royal Ten organization www.royalten.nl Tel:. 06-47003290

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *